dimecres, 18 de març del 2009

Calendari del procés d'escolarització pel curs 2009/2010

Procés d'admissió d'alumnes d'infantil, primària i ESO
  • Presentació de sol·licituds: del 27 d'abril al 11 de maig de 2009.
  • Llistes provisionals d'ademesos: 29 de maig de 2009.
  • Reclamacions: de l'1 de juny al 3 de juny de 2009.
  • Resolució de les reclamacions: 4 de juny de 2009.
  • Llistes definitives: 15 de juny de 2009.
  • Matriculació educació infantil i primària: 16 i 17 de juny de 2009.
  • Matriculació ESO: del 29 de juny al 3 de juliol de 2009.
Els alumnes de sisè del nostre centre estan adscrits a l'IES Balàfia i nosaltres des de la secretaria del centre ens encarregam de fer-los ja la reserva de plaça a tots. Llavors, amb el certificat de reserva de plaça que els entregarem hauran d'anar a l'institut en les dates fixades a formalitzar la matrícula. En cas de voler cursar els estudis d'ESO a qualsevol altre institut s'ha de seguir el procés d'admissió anterior dins de les dates establertes.

Per qualsevol dubte demanau a la secretaria del centre.
Mes informació (...+)

divendres, 13 de març del 2009

Gran paella de l'APiMA

Aquest diumenge 15 de març l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del CEIP Balansat organitza la ja tradicional dinar de paella al nostre centre. Les activitats començaran a partir de les 10 hores, hi haurà activitats d'animació per als al·lots, rifes, bitlles i moltes coses més. El preu dels tickets serà de 15 euros per als adults i els al·lots d'entre 7 i 12 anys, 8 euros.
Els pares que vulguin venir a ajudar, han quedat el dissabte 14 de març a les 9'30 hores al poliesportiu de Sant Miquel.
Es necessiten pastissos i coques pel dia de la paella, tots els que vulguin col·laborar ho poden fer aportant els dolços i coques directament a l'escola el diumenge.
Ens vegem tots allí.

dilluns, 9 de març del 2009

Una mà de contes

Si clicau a la imatge podreu disfrutar d'un munt de contes contats d'una manera especial.... A veure si us agrada.


Fotos carnaval 2009

Per fi, ja les tenim aquí. És un àlbum amb les fotos de la rua de carnaval que vam celebrar el passat 24 de febrer. Ens ho vàrem passar molt bé com podeu veure.
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.


La vella quaresma

La coneixeu tots, és la vella Quaresma que teniu per totes les classes. Si us fixeu veureu que cada setmana li van tallant un peuet fins que arribi la setmana santa.




dimarts, 3 de març del 2009

Problema de lògica

Ara que només sentim parlar de les competències bàsiques, us proposam un senzill problema de lògica (alumnes de 1r l'han resolt), de tota manera, per si us fa falta us adjuntam una calculadora per què realitzeu les operacions necessàries. El problema és el següent: Imagineu-vos que sou un taxista, i el vostre taxi que és de color blanc té 4 anys, 95.000 km. Cada any heu realitzat 23750 km de mitjana. Les 4 rodes del taxi s'han canviat 2 vegades. Tenint en compte que en una jornada de treball, el taxi circula a una mitjana de 75 km/h i que consumeix un 8'2% de gasoil. I a més, el taxi és de la marca Peugeot.
Pregunta: Quina edat té el taxista? Raonau la vostra resposta.


Sort!