dijous, 10 de març del 2016

ESTIMATS PARES/MARES



   Benvolguts pares i mares,

   Els informem sobre les diferents recollides que portam a terme al nostre centre:

ü  Campanya de recollida de material humanitari per als refugiats en Lesbos i Quios a Grècia. Aquesta campanya durarà fins el 17 de març. El material necessari és el següent: tendes de campanya, sacs de dormir, mantes, impermeables, cotxets de bebès, porta bebès, cadires de rodes, bosses de viatge, gorres d’estiu, sabates, pantalons, jaquetes, roba interior, calcetins, bolquers, compreses, tovalloletes humides, sabó i gel en pots petits (màx. 200 ml), raspalls i pasta de dents.
ü  Porta bebès i fulards per a Síria, per a les víctimes de la guerra.
ü  Recollida de TAPS solidaris. Els beneficiaris són persones amb alguna discapacitat.
ü  Recollida de PILES.
ü  Campanya de recollida de mòbils usats i accessoris de mòbils com carregadors, bateries, auriculars, cables... des del 25 de febrer fins al 25 de març. Orange i UNICEF col·laboren per a millorar la qualitat de l’educació dels infants en exclusió social organitzant campanyes de reciclatge de mòbils usats en centres escolars. Amb el valor d’un mòbil, UNICEF pot aconseguir que dos infants aprenguin a llegir i a escriure.
ü  Recollida d’aliments per a CÀRITAS: “Un menjar al mes”. Aquest menjar està destinat al programa d’acció social de repartiment d’aliments de Càritas a persones amb pocs recursos. Els tipus d’aliments que es demanen estan en funció de les necessitats d’aquest programa.
            Al mes de març es recull PATÉ.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.




         Benvolguts companys/es, mestres, pares i/o mares, 



         El proper dijous 17 es durà a terme la representació de la petita obra de teatre que han estat treballant els alumnes del racó de teatre d’aquest segon trimestre.

L’obra es titula: “El gat amb estrivancos”.
Es representarà a l’entrada de l’escola a les 12:30 hores.
Hi esteu tots convidats!!!.

Els alumnes de teatre.

divendres, 4 de març del 2016

UN MENJAR AL MES.

ESTIMADES FAMÍLIES, AMB L´ACTIVITAT SOLIDÀRIA UN MENJAR AL MES, DURANT EL MES DE MARÇ ES PROPOSA PORTAR:
PATÉ. 


COM JA SABEU, AQUEST MENJAR ANIRÀ AL PROGRAMA D´ACCIÓ SOCIAL DE REPARTIMENT D´ALIMENTS DE CÀRITAS, EN EL QUE ES REPARTEIXEN ALIMENTS ENVASATS A PERSONES AMB POCS RECURSOS A QUATRE PUNTS D´EIVISSA: SANTA EULÀRIA, SANT ANTONI, SANT JORDI I VILA.
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.
EL TIPUS DE MENJAR DEMANAT VA EN FUNCIÓ DE LES NECESSITATS D´AQUEST PROGRAMA.