dimecres, 31 d’octubre del 2012

Eleccions al Consell Escolar


Benvolgudes famílies,

Com ja sabreu estam immersos en ple procès electoral per renovar la meitat del Consell Escolar del nostre centre. S'han de renovar 3 mestres, 2 pares/mares, el representanat de l'APiMA, i el representant de l'Ajuntament, si ho troben convenient.
Fins al dia 6 de novembre les persones interessades en formar part del Consell Escolar, poden presentar candidatura escrita a la secretaria del centre. La secretària us facilitarà un senzill imprés.
A continuació teniu el calendari de tot el procés electoral aprovat per la Junta Electoral:31/10 – Publicació dels censos definitius.
6/11 – A les 12 hores fi del termini de presentació de candidatures.
13/11 – Publicació candidatures provisionals i resultats dels sorteigs de les meses electorals.
16/11 – A les 12 hores fi del termini de reclamacions de candidatures provisionals.
20/11 – Publicació de les candidatures definitives i inici de la campanya electoral.
22/11 – Fi del termini perquè pares i mares sol·licitin els sobres i les paperetes per votar per correu.
28/11 – 8  hores. Claustre extraordinari per a l’elecció del professorat. Sorteig en acabar l’escrutini si hi ha empats. Es renoven els dos membres restants (Lina Tur i Maribel Bonet).
29/11 – Eleccions de pares i mares. Al nostre centre, de 13’30 a 15  hores. Sorteig en acabar l’escrutini si hi ha empats.
5/12 – Proclamació de candidats/es electes.
14/12 – Sessió de constitució del nou Consell Escolar, elecció de la nova Comissió Permanent i d’altres comissions si escau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada