dimarts, 4 de juny del 2013

Projecte TIL


Adaptant-nos a la normativa vigent ( Decret 15/2013 boib nº53 e 20 d'abril de 2013) el nostre centre ja té elaborat un primer esborrany del que serà el nostre Projecte de Tractament Integrat de Llengües. Com que ens hem acollit a l'article 20 de l'esmentat Decret, hem de fer una consulta NO vinculant a les famílies per veure que pensau del nostre projecte i si el recolzau o no. Aquesta consulta la farem el proper divendres 7 de juny de 8'30 a 9'30 hores. La pregunta serà: "Donau el vostre suport a l'esborrany del projecte de tractament integrat de llengües del CEIP Balansat? (Sí/No)".

 En aquesta consulta hi podran votar, sempres que figurin en el cens de l'escola, tots els pares i mares que no es trobin suspesos de la pàtria potestat o els tutors legals dels alumnes. Serà obligatori presentar el DNI o passaport.
El dia de la consulta hi haurà còpies del Projecte TIL per consultar-lo. També el podeu consultar fent clic AQUÍ (Definitu)
També podreu sol·licitar paperetes per votar per correu a la secretaria del centre.
Volem animar-vos a participar en aquesta votació. L'equip directiu queda a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir al voltant del tema.

5 comentaris:

 1. Hola, no puc accedir a nas document,em diu que no tinc permisos... passa a altres o només a jo?

  ResponElimina
 2. Bones Juanan, ja ho he arreglat....crec.
  Salut!

  ResponElimina
 3. jo no el puc obrir, j tampoc el de les llistes provisionals d´admesos..................

  ResponElimina
 4. ja està, gracies, ja ho he pogut llegir!!!!!!!!

  ResponElimina
 5. Resultats de la consulta no vinculant:
  Total pares-mares censats: 272
  Vots emessos: 31
  Sí a l'esborrany: 28
  No a l'esborrany: 3
  Vots en blanc: 0
  Vots nuls: 0

  Gràcies per participar!

  ResponElimina