dimarts, 14 de juny del 2016

FESTA FI DE CURS !!!!



Benvolguts pares i mares:
Vos informem que el dimecres 22 de juny celebrarem la festa de fi de curs. Aquesta festa s’iniciarà a partir de les 17:00h al pavelló amb diferents espectacles de circ i patinatge. A continuació tindran lloc a la pista esportiva les diferents actuacions dels alumnes del centre. Tot acompanyat d’un castell inflable i barra amb begudes i entrepans a càrrec de l’APIMA.
ESTAU TOTS CONVIDATS A PARTIR DE LES 17:00H!.


................................................................................................................................................................
Altres:
-          Recordeu: qui vulgui adherir-se al Programa de Reutilització de llibres de text i material didàctic per al curs 2016-2017 teniu fins el divendres 17 de juny per a fer-ho.
-          Ed. Primària: respecte a religió i valors cívics i socials, si teniu la intenció de canviar una per l’altra, ho heu de sol·licitar durant el mes de juny o abans de l’inici de les classes del curs vinent.
-          Normativa nova pel que fa al transport escolar (http://comunitateducativa.caib.es): recordeu que aquest curs els alumnes de 5 anys (que el curs vinent passaran a 1r curs) i els alumnes de primària que empren el transport escolar han de tornar a presentar la sol·licitud durant el mes de juny. Els alumnes d’infantil que ara estan a 3 i 4 anys l’hauran de presentar durant els deu primers dies del curs vinent.
-          Recollida d’informes el dijous 23 de juny de 9 a 12 hores.
-          El proper curs 2016/2017 les classes començaran el dia 12 de setembre.

            Esperem que aquest hagi estat un bon curs per a tots i vos desitgem passeu un BON ESTIU!.
El Claustre de professors del CEIP Balansat






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada