dilluns, 19 de setembre del 2016

ECOAMBIENTAL
   Benvolguts pares i mares,

   Els informem sobre les diferents recollides que portam a terme al nostre centre:

Campanya de recollida de material humanitari per als refugiats: medicaments i material sanitari (paracetamol, dalsy, antihistamínics, amoxicil·lina, crema picadures, tiretes, esparadrap, bolquers...) i aliments (llet infantil en pols, tonyina, sardines, sucre, oli...). Més informació a la pàgina www.facebook.com/AyudaRefugiadosIbiza.
  Recollida de TAPS solidaris. A l’abril de 2011, Fundación SEUR,  es va unir a l’acció de la família del nen bilbaí Iker, que recollia taps de plàstic que, entregant-los a una recicladora, van sufragar el bipedestador que n’Iker necessitada. Aconseguit l’objectiu d’Iker abans del previst, Fundación SEUR va decidir obrir aquesta acció permanentment i portar-la a escala nacional. Va néixer així el projecte “Tapones para una nueva vida®”, projecte per a ajudar a nens sense recursos a accedir a un tractament metge o a aparells ortopèdics no reglats en el sistema sanitari amb el propòsit de millorar la seva qualitat de vida.
  Recollida de PILES. Disposem d’un contenidor a l’entrada de l’escola on podeu dipositar les piles que tingueu gastades. (www.ecopilas.es)
  Recollida d’aliments per a CÀRITAS: “Un menjar al mes”. Aquest menjar està destinat al programa d’acció social de repartiment d’aliments de Càritas a persones amb pocs recursos. Els tipus d’aliments que es demanen estan en funció de les necessitats d’aquest programa, per tant, se’ls anirà informant mensualment dels diferents tipus d’aliments que es necessiten.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada