dimarts, 30 de maig del 2017

Benvolguts pares i mares,

El proper curs escolar 2017-2018 es continuarà amb el  Programa de Reutilització de llibres de text i material didàctic pels alumnes de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è d’educació primària, amb caràcter voluntari per a les famílies.

Aquest programa consisteix en la creació d’un fons de llibres de text i material didàctic de titularitat del centre que es nodrirà a través de les aportacions econòmiques de les famílies, de la Conselleria d’Educació i Cultura i, si escau, d’altres institucions públiques o privades, amb la finalitat d’adquirir aquests llibres de text i material didàctic perquè l’alumnat els empri i els reutilitzi, mentre sigui possible fer-ne ús.

L’aportació econòmica de la Conselleria d’Educació i Cultura per al proper curs serà de 50€ per cada alumne que vulgui adherir-se.

El centre s'encarrega de realitzar la compra dels llibres i el material didàctic de tots els alumnes adherits al programa i de rebre'l al centre abans que comenci el nou curs escolar.

Totes aquelles famílies que vulguin adherir-se al programa de reutilització de llibres hauran d'efectuar l'ingrés de 35 € per alumne/a, al nombre de compte que s'adjunta en el full annex abans del divendres 16 de juny. Després, hauran de lliurar a la secretaria del centre una còpia del rebut del banc i el contracte signat.


NOTA: Les famílies que no vulguin adherir-se a aquest programa hauran de fer-se càrrec de la compra del material del llistat del curs del seu/s fill/s i portar-lo en setembre, el primer dia de classe. En finalitzar el curs 2017/2018 tot aquest material li serà retornat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada