dimecres, 3 de juny del 2009

Ja tenim hort !!!

A l'escola ja tenim un hort. L'altre dia vam estar sembrant. Com podeu observar a les fotos ha estat tot un procés. L'ajuntament ens va preparar el terreny. Al llarg del curs hem estat preparant el compost que feim nosaltres mateixos amb les restes de menjar. Després na Maribel, la mestra, ens va regalar la terra. Toni, el papà de Raúl de 3r, ens la va dur amb el camió i ens la va repartir per tot l'hort. Llavors, en Toni de can Sastre va treballar la terra amb un motocultor, vam tirar fems i vam preparar el sistema de reg per goteig. L'apima ens ha comprat tot el necessari per a l'hort.
Quan ja ho teniem tot llest, vam fer una sortida en bicicleta fins la finca agrícola de Can Sastre. Ens va ensenyar tot el que té sembrat, les màquines, vam sembrar amb la sembradora, vam menjar cires, pastenaga i ens va regalar una lletuga i dues cebes a cadascú. A més, en Toni ens va regalar els planters que més tard vam sembrar entre tots al nostre hort. I així ens ha quedat.
Moltes gràcies a tots, sense la vostra col·laboració no hagués estat possible fer realitat el nostre hort, en teníem moltes de ganes.
I moltes gràcies en especial a Toni de can Sastre, per tota la feina desinteressada, pels seus consells i per tot el que ens ha donat.
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada