dissabte, 6 de febrer del 2010

Formació dels mestres

"Hort ecològic escolar" és el nom del curs que ha estat realitzant-se aquestos dies al nostrecentre. 24 mestres d'escoles de tota l'illa estan formant-se per poder realitzar un hort ecològic als seus centres. Els nostres companys del CP L'Urgell, CP Es Vedrà, CP Puig d'en Valls, CP Sant Jordi, CP Santa Gertrudis, CP Torres de Balàfia i d'altres escoles ens hem trobat a Sant Miquel per aprendre el mètode d'hort ecològic d'en Gaspar Caballero de Segovia, "Les parades en crestall". Està sent un curs pràctic i hem aprofitat el lloc del nostre hort per fer cuatre parades en crestall que ens han quedat la mar de polides. Ara ja sabem com funcionen aquestos horts que semblen jardinets. Ecològics, bons de mantenir (no fan pràcticament gens d'herba, no s'han de cavar mai més, regats per goteig) i ideals per a treballar als centres escolars.
Ara els nostres alumnes hauran d'acabar de sembrar en totes les parades, cuidar-se'n i recollir els fruits que segur que tindran molt bona pinta.
FOTOS DEL CURS

2 comentaris:

  1. hola som na juani,fins ara no havia mirat el bloc, veig que hi ha penjades moltes coses i que seguiu fent una enfeinada així m'agrada, a veure si m'anim i puc tornar aviat acol.laborar en voltros una forta besada de tota la família.

    ResponElimina
  2. Hooolaa !!
    por lo que veo hay profesores nuevos,o eso creo :S
    somos Ines,Herenia;Haniel Y KAREN !
    os mandamos saluudos desde el instituto.

    ResponElimina