divendres, 11 de març del 2011

Escola de pares



El passat dimecres vam realitzar una nova sessió d'Escola de pares al nostre centre que vam titular "Els projectes de treball al CEIP Balansat". Va ser una sessió molt pràctica on preteníem fer veure als pares com aprenen els seus fills quan treballam per projectes. Va ser molt divertit veure els pares i mares posar-se en el paper dels fills i fer d'alumnes. Creiem que s'ho van passar molt bé i que van aprendre moltes coses noves. Esperam que hagi set profitosa. S'accepten sugerències per la pròxima sessió.
Aquí teniu unes quantes fotos.

4 comentaris:

  1. Hola, sóm na Noelia, primer de tot vull donar las gràcias.
    Em va agradar molt la idea de fer-nos participar en un projecte, així es veu amb més claredat la forma de treballar que del mestres amb els nens, i els pares vàrem entendre millor el sistema educatiu per projectes.
    Estic encantada i m'agradaria que a poc a poc s'apliqui en totes les assignatures.
    Gràcies. Noelia

    ResponElimina
  2. QUINS PAPIS MÉS APLICATS QUE TENIM!!!

    ResponElimina
  3. HOLA, SOY CHELA MAMI DE ANTONELLA Y TIZIANO.EN PRIMER LUGAR DECIRLES QUE APOYO TOTALMENTE LA METODOLOGIA DE TRABAJO , AUNQUE SE QUE ES MAS TRABAJO PARA LOS MAESTROS , YA QUE VA MAS ALLA DE ABRIR UN LIBRO, DICTAR Y CORREGIR.CREO QUE ESTA FORMA DE ENSEÑANZA, FAVORECE LA CREATIVIDAD,EL TRABAJO EN EQUIPO, LA AUTOCRITICA,Y EL APRENDIZAJE DEJA DE SER UNIDIRECCIONAL(MAESTRO-ALUMNO) PARA APRENDER TODOS DE TODOS.
    AHORA UNA PEQUEÑA CRITICA. SE HAN DADO CUANTA DE QUE POCOCS PAPAS DE HABLA NO ESPAÑOLA QUE HABIA?? YO PUDE ENTENDER EL CATALAN, PERO ME HARIA MUY FELIZ VER EN PROXIMAS REUNIONES , QUE SE QUE HABRA, MAS INTEGRACION,Y ADOPTEN LA SUGERENCIA DE DAR LA REUNIONES EN ESPAÑOL.GRACIAS Y FELICITACIONES POR EL "PROYECTO"

    ResponElimina
  4. Fantástica!
    En volem més!
    Volem competències i en Pere Alzina.

    ResponElimina