divendres, 29 de novembre del 2013

XERRADA "LES NOVES TECNOLOGIES AL SERVEI DE L´ASSETJAMENT ESCOLAR"



Benvolguts pares i mares,
Amb la present volem animar-vos a assistir a la xerrada: “LES NOVES TECNOLOGIES AL SERVEI DE L'ASSETJAMENT ESCOLAR”, que tindrà lloc dimarts 10 de desembre a les 10 del matí en la primera planta de l'antic edifici de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, i es repetirà a les 18 hores en l'Institut Balàfia.
Aquesta xerrada té com a finalitat que els pares i mares coneguin pautes i estratègies educatives perquè els seus fills realitzin un ús segur de les noves tecnologies, prevenint i sabent actuar davant un cas d'assetjament a través d'elles.
La impartirà la directora del CEPCA, Belén Alvite,  i servirà de complement al programa escolar “Controla't”, que en breu es durà a terme a les escoles del nostre municipi, a través de l'educadora Social de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, als alumnes de cinquè i sisè curs, sobre els riscos relacionats amb el mal ús de les noves tecnologies.

Esperem la vostra assistència.
Sant Joan de Labritja, 28 de novembre de 2013




 Queridos padres y madres, 
Con la presente queremos animaros a asistir a la charla: “LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS AL SERVICIO DEL ACOSO ESCOLAR”, que tendrá lugar el martes 10 de diciembre a las 10 de la mañana en la primera planta del antiguo edificio del Ayuntamiento de Sant Joan de Labritja, y se repetirá a las 18 horas en el Instituto Balàfia .
 Esta charla tiene como finalidad que los padres y madres conozcan pautas y estrategias educativas para que sus hijos realicen un uso seguro de las nuevas tecnologías, previniendo y sabiendo actuar ante un caso de acoso a través de ellas.
 La impartirá la directora del CEPCA, Belén Alvite, y servirá de complemento al programa escolar “Contrólate”, que en breve se llevará a cabo en las escuelas de nuestro municipio, a través de la educadora Social del Ayuntamiento de Sant Joan de Labritja, a los alumnos de quinto y sexto curso, sobre los riesgos relacionados con el mal uso de las nuevas tecnologías.

Esperamos vuestra asistencia. 

                                                               Sant Joan de Labritja, 28 de noviembre de 2013 






                                      

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada