dimecres, 16 de setembre del 2015

COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT DE L´ESCOLA


La comissió de medi ambient del CEIP BALANSAT vol informar-vos de les activitats eco-ambientals que es realitzaran durant el curs 2015-2016:
-Recollida de taps solidaris: hi ha una capsa a l'entrada de l'escola on es poden depositar taps de plàstic. Aquests es porten a SEUR. Els beneficiaris són persones amb alguna discapacitat.
-Un menjar al mes: activitat solidària de recollida d'aliments.  Cada mes sortirà una circular del centre en la que es proposarà donar un aliment en concret. Els alumnes o famílies el podreu depositar dins la capsa que hi ha a l'entrada de l'escola. Aquest menjar està destinat al programa d'acció social de repartiment d'aliments de Càritas,  amb el que es reparteixen aliments envasats a persones amb pocs recursos. Els tipus d'aliments que es demanaran serà en funció de les necessitats d'aquest programa.
DURANT EL MES DE SETEMBRE ES PROPOSA PORTAR: TONYINA EN CONSERVA.
-Recollida de piles: hi ha un contenidor a l'entrada del centre.
-Concurs ecoaula: mensualment els encarregats passen revisió a les aules   i evaluen uns ítems eco-ambientals. Es donarà un diploma mensual i un premi a final de curs a la classe més eco-ambiental. Participants: tot el centre.
-Reciclatge: es separa en diferents contenidors el plàstic, el paper, el fems i la matèria orgànica  (amb aquesta es fa el compost per l'hort escolar). Participants: tot el centre.
-Hort: el treballa el tercer cicle de primària.


 
Moltes gràcies per la vostra col.col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada